Hej Förnamn

Nu kommer hösten med stora steg. Jag har sytt massor av nya mössor som ligger i shopen..Nu ska jag försöka sy upp lite tröjor, bodys och byxor. Jag har fått hem många nya tyger och fler kommer.

En nyhet som jag börjat sy är en liten pilltrasa. Den har blivit mycket uppskattad.

 Jag har anmält mig till en hantversmässa i Stångby/Lund nästa månad så det gäller att sy för glatta livet  och sen kanske det blir någon julmarknad ochså.

Under tiden 17/9 till och med den 16/10 skänker jag 10% av min försäljning (+frivilliga bidrag) till Riksförbundet för leversjuka (RFL).


Den 17 oktober fyller William vårt barnbarn 1 år. Han blev levertransplanterad den 31 maj i Göteborg ( 30 mil hemifrån). Han fick en bit av sin farbrors lever. Idag mår både han och donatern bra men det är en lång väg kvar för William. Du kan läsa om hans resa på www.nylever.wordpress.com En blogg som kanske i framtiden kan ge stöd till föräldrar som får samma diagnos som William eller som behöver ett ny lever.


Hela familjen är medlemmar i RFL. Det är ett litet förbund som jobbar hårt med lite pengar. De får inte så mycket bidrag.
William och hans familj har fått mycket hjälp och stöd av RFL:s medlemmar. De har också fått många nya vänner som också har leversjuka barn och som förstår precis hur det är att leva med detta.
 
Önskar er alla en skön höst.
Mvh Madeleine

 

Vill du avanmäla dig från vårt nyhetsbrev? Klicka då här!

Recensioner